Cornelia Neeliee.blogg.se
En glad tjej som gillar att vara med vänner, shoppa o ha kul :D

Mitt kära hår



Har klippt mitt hår idag, stor skillnad tycker jag själv. För det känns som att jag har page nu, men har inte det. Har typ skräck att klippa mitt hår, vill inte ha det för kort och det är jag alltid rädd för! Håret växer väll ut snart och jag får hoppas det har blivit lite längre innan skolan börjar ;)

Fika

Har varit i farsta idag ;) vi åt lunch där, det blev bakar potatis eller vad det heter med kykling röra! Riktigt gott ;) 




Fika med Sara och Mormor


/ bild på mig o Nico (hans spark) /

Igår kväll kom min kusin och farmor hit till stockholm :) Så idag på dagen så har vi åkt in till city där fikade vi på Waynes Coffe, jag tog en daimkaka och varm choklad.
Sedan fortsatte vi att strosa runt i stan.. Nu sitter jag hemma och ska snart iväg och äta middag.
 
Såg även att de hade lagt upp julpynt i några gator, brukar man göra det i oktober eller hänger det kvar från förra julen? Det kanske var kvar från förra julen eftersom den gatan inte var så stor.

Bio

Jag och Elli ska kolla på familjetrippen nu på bio, såg precis en reklam där personer åker skidor, blev jätte sugen på att åka upp till fjällen nu ;)




Mobiler försvinner




Ahhhh det är så jobbigt när mobilerna försvinner på lektionerna, man lägger den på bordet och sen är den borta.. Vart har den försvunnit nu? Så börjas det, man måste gå runt och säga " ge mig den" ända tills man hittar den som tog den ;)

Men jag tycker själv det är roligt att ta någon i klassens mobiltelefon och se hur den reagerar! ;) Hahah jag vet inte vart jag ville komma med det här inlägget men.



Lov!

Fredag, äntligen! Nu har vi lov, mina kusiner ska komma nu under lovet! Så det ska bli kul! Nu är jag iallafall i skolan och har lektion, fast inte någon riktigt lektion utan vi kollar på film ;) 
Alla sjuor fick små "tårtor" ;)




Pearl harbor

 
Måste tipsa om min favorit film, Pearl Harbor. Det är en romantisk film som handlar om attacken mot Pearl Harbor under andra världskriget :) 
 
Den handlar om två bästa vänner (Rafe och Danny) som har enda sen de var små velat flyga flygplan. När de blir äldre skickas de inte till ett krig. Filmen handlar även om deras kärlek till en tjej som heter Evelyn :D Verkligen romantiskt! Var tvungen att kolla om den flera gånger första gången jag såg den!
 

Happy :D

  
/Always remember that, no matter how useless you feel You're someone's reason to smile/

Tacos

/Bilden från idag på hemkunskapen/
 
Har haft hemkunskap idag. Det var rätt så kul :D Vi gjorde tacos, eget taco bröd osv.. Vi gjorde även kladdkaka och goda kola kakor. Det har varit en väldigt lugn dag idag!
 


 
 

En bit av sommaren

/ Två bilder från när jag,mamma och pappa plockade hjotron, vi fick ihop ungefär 40 kilo/
 
 / En bild när jag och min kusin skulle smyga ut på natten eftersom vi inte fick vara ute så länge för vår mormor/
 
 
/Några bilder från när vi var i fjällen, vi vandrade upp och ner. Nico ska såklart göra en bättre pose än mig/
 
Har haft en jätte bra sommar :) Kanske inte så mycket bad, men mycket annat!








Bowling

Vi sitter och äter lunch nu, vi ska snart iväg till idrotten. Två bilder ;)





Spegel

Haha har tänkt på en sak. Ända sen jag började blogga har jag börjat ta bilder varje gång jag går förbi en spegel... Haha! Mina kompisar har sagt "du och dina speglar Nellie"
Nu får ni en vanlig spegelbild ;)





Elevens val

Imorgon börjar min elevens val vecka, kommer ha idrott två dagar och No på förmiddagen på onsdag och eftermiddagen den dagen har jag hemkunskap. Jag fick väldigt bra val, hade dock inte velat ha No så jättemycket eftersom jag inte vet vad jag ska göra där.. 

Det ska bli lite pinsamt för jag kommer spela fotboll och bowling med NIOR på idrotten! Kommer skratta hela tiden och inte ta något seriöst! 




Brottom

Vaknade runt halv 8, hade jätte brottom så var tvungen att gör frukost att ta med mig. Nu sitter jag på bussen och äter min macka och choklad. Idag är iallafall min tidigaste dag, så skönt att måndagar inte är så långa!




Friendos!! :D





 
 

Gullar med hundarna

Är hos thea just nu, vi håller på att gulla med hennes hundar ;) de är så gulliga!! Önskar jag inte var allergisk så jag kunde ha en hund






Film

Var med mina kompisar idag o igår. Eller är med dem nu också. Därför har jag inte bloggat. Under sommarlovet la jag mig vid 1 oftast så den här natten var nog en av de nätterna jag har varit uppe längst.

Igår så tänkte vi sova hos Elli, men hennes brorsa skulle ha pokerkväll så vi sov hos mig istället. Mamma kom och hämtade oss runt nio och när vi var framme åt vi middag. 

Vi gick ut nästan direkt och busplingade, men på många dörrar fungerade inte deras ring klockor. Så vi var tvungen att knacka ibland xD När vi kom hem igen så kollade vi en film och vid tre drog vi ut igen och busplingade. Men då var det bara jag, Elli och Elsa som gick ut - vi var inte ute speciellt länge - men när vi kom hem kollade vi på en film ( Mean Girls) under filmen somnade jag. 







Ute

Ute just nu! ;)




Sova hos mig

Ska äta nu och snart ut ;) vi bestämde att sova hos mig istället för hos Elli. Aja! 







Navel piercing

Direkt efter skolan drog jag hem till Elli där har vi suttit och pratat om navel piercing, vill så gärna ha det. Min mamma hade lovat mig förut att jag fick ta när jag fyllde 13 år, men när jag frågade idag så fick jag visst inte... Hon gav alla anledningar varför jag inte fick ;) men ska fråga pappa.

Men det är så snyggt! Elli kommer få ta navel piercing om jag får det, så hoppas!






Bilen

Sitter i bilen just nu påväg till skola. ;) här är iallafall vad jag har på mig idag.





Semester ställen :D

Ohhh! :D Tycker det är så mysigt att se jätte ljust blått hav..
Man tänker tillbaka på tiden då man var utomland och längtar tillbaka. Önskar verkligen att Sverige hade så ljust hav som länder i södra halvklotet.
 
Tänkte iallafall skriva om drömresemål jag har
 
Maldiverna



Kolla bara på bilderna så fattar ni varför jag vill åka dit! Sooooo Nice!
Har verkligen lust att åka dit och hoppas verkligen att jag kommer åka dit när jag blir större. Allt verkar så lungt där och havet är så blått :) 
 
Usa
 


Usa är också ett drömresemål, bara att se så många stora hus och att allt är så tätt. Där är även en av mina favorit serier inspelade - gossip girl - Hade först åkt och kollar Manhattan och Upper East Side sedan hade jag åkt till Brooklyn. Hade varit sjukt nice! 
Shoppingen där är ju jätte bred, finns allt! Något jag gärna hade velat gå in på hade varit Victoria Secret.
 
 

Fix

Ska fixa mig till skolan nu ;) 




Håret

Lite knep för håret

1. Tandborst metoden - Om små hårstrån står åt alla håll så spraya lite hårspray på en tandborste och dra på håret så håller det sig nere.
 
2. Kamma inte i blött hår - Kamma inte håret blött, det gör att hårstråna går av och blir fula. Så låt håret torka och sedan kan du kamma håret.
 
3. Mat - Maten är en viktig del till friskt hår, äter man bra så får man fint hår.. Jag märker det själv, när jag äter gluten (är glutenintolerant) så blir mitt hår ofta väldigt fult, men när jag äter bra är mitt hår fint och bra :)
 
4. Föna och platta inte så ofta  -  Det sliter otroligt mycket att föna och platta håret, om man ska göra det så ska man använda ett bra värmeskydd :)
 
5. Hårinpackning - Lägg hårinpackning ibland, kan verkligen göra skilland på håret! :D





 
 

The originals

Är i stan nu med min mamma och pappa. Vi ska snart iväg till kyrkan inne här i city men först ska vi äta någonstans. Slutade iallafall 12 idag för att slöjden var inställd så jag åkte hem på en gång och kollad the originals. Har börjat kolla på den serien nyligen då den är en kick off serie till vampire diaries - en av mina favvo serier. Men den var faktiskt jätte bra! ;)






;)

Är hemma just nu :) har dammsugat hela nedre våningen och nu sitter jag och äter lite choklad. I fredags och lördags var jag med Elsa, Elli, Thea, Line och Victoria. 
För det mesta flamasade vi omkring och var ute. På lördag var vi ensamma hos thea så då gjorde vi en stor brunch och dansade omkring till hög musik :) Några kanske såg när jag skickade på snapchat när vi dansade omkring.. 
 
 
 


 

Hänger med kompisar

Hej hej! Just nu sitter jag med mina kompisar och pratar om massa saker. Vi har typ varit ute hela dagen  för det mesta men nu är vi hos thea. 
 
 
 



Farsta c

Slutade 12 idag så jag bestämde mig för att följa med Hanna och hennes syster Frida till farsta. Vi började med att äta glass och sedan kollade vi i affärer. Hittade även världens godaste Victoria Secret, Berry kiss heter den, sjukt god. Ni måste lukta på den ;) 

Nu sitter jag iallafall på bussen påväg hem... Glömde mitt sl kort hemma så varje gång jag hoppat på bussar eller tåg har jag varit tvungen att fråga om jag får följa med. Så jobbigt :) nåja annars har dagen varit bra. 








New in

Åhhh! Har helt glömt att visa min nya väska, köpte den för ett tag sedan med min mamma. Har letat hela sommaren efter en väska och när jag såg den dog jag, verkligen den väskan jag letat efter. Den är verkligen dö snygg ;) Små runda nitar och allt. Whoopi Whoopi!
Jag gillar att man kan ha den på axeln, så skönt när väskan väger mycket! 

Nu ska jag iallafall fika och sedan gå och sova ;)




Höst

Nu när det är höst då blir allt så mysigt, man ser massa par gå runt och krama och pussa varandra när man går i stan. Alla är så fina och man står och stirrar och tänker "åhhh fusk"
 Inte bara jag som tänker så, right ;)?






Choklad festivalen

Muuums!! Var på choklad festivalen idag med Thea och Felicia, åt jättemycket choklad så nu mår jag jätte illa. Tog även massa godis från alla olika stånd, har massa godis i överflöd nu ;) 




Igår



Igår tog vi massa bilder, det blev en hel del snygg vanliga bilder och hopp bilder. Så någon dag ska Elli ladda upp bilderna på datorn och sedan laddar jag upp några bilder här. Vad gjorde vi mer igår... Vi var typ ute resten av dagen ända tills min mamma kom och hämtade mig innan tio någon gång. Men jag hade jättekul igår och idag ska jag och några kompisar till chokladmässa.

 

Höst foton


Nu ska foton tas ;)




iOS 7

Jag uppdaterade för några dagar sedan. Från början tyckte jag att designen/layouten såg ut som en leksaks mobil men sedan vänjde jag mig och nu tycker jag den är jätte grym och snygg. 
Jag gillar att man kan dra upp en kontroll panel där man kan välja att lägga på ficklampa och riktningslås osv... Så ni som inte har uppdaterat, gör det! ;)



Finaste vännerna man kan ha ❤️


Var precis med Elsa, Elli, Thea och Felicia! Hann bara var med dem i ungefär 30 minuter innan min mamma kom och hämta mig. Hon hämta mig för att jag inte orkar åka tåg osv hem eftersom mitt hem ligger en bit ifrån skolan och alla kompisar. 
Det jobbigast med att bo så långt från skolan är att man kan inte vara så länge med alla kompisar, för jag får inte åka pendeltåg allt för sent. Man får höra varje dag hur kul dem haft och då vill man ju också vara med :( nåja kanske flyttar lite närmare skolan... 






Pälsvästar

  
Pälsvästar är så sjukt snyggt! Speciellt över en skinnjacka men passar helt klart med bara en vanlig tröja också. Vill ha en nu till hösten som man kan gosa ner i. Får väll se, snart kommer julen och då kanske man ska önska sig en då. Många tycker att ush hur kan man använda pälsväst det är så äkligt det man gör mot stakars djuren, själv så har jag inte någon riktig åsikt om det förutom att det är sjukt snyggt ;)
 

Mys :)

 
Veckorna går sjuk snabbt, snart fredag! WHIIIOO! :D
Kom hem från skolan för några timmar sen, sedan dess har jag inte gjort så mycket, typ ätit och kollat på ett avsnitt av Once upon a time :)  Vet inte vad jag ska skriva någon mer, känner mig lite ur spåret men får se om det blir något roligt inlägg imorgon!
 
 
Men just nu sitter jag med musik i öronen som jag gör 24/7 men ÄLSKAR musik verkligen. Bombar med Aviciis nya låt You make me, så grym!